foto.brr.no

Sølvi M. & Bjørn Roger Rasmussen (BRR) sitt galleri og fotosamling - Lokale motiver fra Flatraket, Nordfjord, Egersund, Eigersund, Dalane, strikkeprosjekter Sølvi m. m.

Fotologo foto.brr.no

Velkommen!


Velkommen som gjest i vårt fotogalleri bestående av mange album og bilder! Mange av bildene har tilknytning til Flatraket (Stad kommune, Vestland fylke, tidligere Selje kommune i Nordfjord, Sogn og Fjordane) eller Egersund (Eigersund kommune i Dalane, Sør-Rogaland). Det er også noen feriebilder fra innenlands- og utenlandsturer, og Sølvi har avbildet diverse hekle- og strikkeprosjekter. Det finnes foto fra alle de fire årstider, og bildene består både av by-, landskaps- og naturbilder. Det finnes lite med personbilder, da portrettfotografering ikke er min interesse.


Fra mai 2014 har vårt bosted vært bygda Flatraket, og vi har altså flyttet til bygda der Sølvi kommer fra og lagt Egersund bak oss. Dette bærer fotogalleriet preg av angående motivvalg. Ta eventuelt en titt i kategori foto i bloggen til BRR for mer informasjon om fotointeressen (lenke).


Besøk også BRR sin blogg, våre øvrige nettsider (link) og legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen i vår gjestebok (link).


Håper du finner noen bilder som du liker i vår samling! Kos deg som besøkende! Sølvi M. & Bjørn Roger Rasmussen.

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Stoplesteinane

Stoplesteinane i nærheten av Skårabrekka eller Skårabrekkå, Årstaddalen, Egersund, mai 2009.

Vandringshavn_mai2009.jpg Skaarabrekkaa_12052009_B03.JPG Stoplesteinane_12052009.JPG Utsikt_Rundevoll_12052009_B01.JPG Pingvinen_mai2009.jpg
Stem på dette bildet (Ingen stemmer ennå)

Kommentar 1 til 1 av 1
Side: 1

Guest_Berit   [04.06.2009 kTor. 08:52]
Heisann!! Så mange flotte bilder!!! ... får jeg lov til å si at lysbildevisningen går litt for fort? Rekker ikke å se alle bildene før det skifter .. og så flotte bilder fortjener å bli vist hver for seg Blunker

Kommentar 1 til 1 av 1
Side: 1