Instagram-strømmen min

(Sist oppdatert 27.12.2023 @ 9:35 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Instagram

Det er kjekt med foto og bilder, selv om jeg for tiden kun nyttiggjør meg av mobiltelefonen til fotografering (for tiden Apple iPhone 13 Pro). Et bilde forteller som kjent ofte mer enn tusen ord, og kan framstå som en svært kraftfull kommunikasjonskanal. Ofte legger jeg ut bilder i form av kollasjer både i eget bildegalleri, på Facebook og på Instagram, hvor hvor hoved-appen for å lage slike kollasjer er PhotoGrid på iPad (i Premium-utgave).

Jeg er til tider en relativt aktiv bruker av Instagram, hvor jeg ganske ofte publiserer nye bilder via min åpne profil. Bildene er ofte av lokale motiver og natur, mens personlige / private bilder blir ikke offentlig lagt ut. Min bildestrøm fra Instagram gjøres nå også tilgjengelig her i bloggen gjennom bruk av innstikket “Smash Balloon Social Photo Feed (Instagram Feed)“. Jeg har vært bruker av Instagram siden 2012, men først i 2021 fikk jeg på plass en kobling mellom blogg og bildetjenesten.

Bildestrømmen m. m. er tilgjengelig i fortsettelsen. Les videre, les videre!

Ovenfor brukte jeg en bildeillustrasjon med gammel Instagram-logo. Dagens logo ser vel slik ut:

Instagram-logoen i mer moderne variant.

 

Og min profil på Instagram ser sånn ut pr. 16.07.2023:

Min Instagram-profil pr. 16.07.2023.

 

(Jeg har lave tall både for antall følgere, følger, antall likes og antall besøkene. Sånt sett er min tilstedeværelse på Instagram liten og ubetydelige.)

Innledningsvis: Ulike innstikk ble testet ut, men jeg endte i en periode opp med 10Web Social Photo Feed. De andre jeg først testet ut enten fungerte ikke, var for kompliserte å komme i gang med eller gav ikke ønsket funksjonalitet. Jeg har valgt å gå for betal-versjonen av valgte løsning, dvs. Premium-versjonen (Standard, $40). Nå kan det se ut for at dette innstikket ikke selges i løsvekt, men må kjøpes som del av en større og dyrere pakke ($85 eller $100).

Tror jeg velger å ikke akkurat reklamere så veldig mye for innstikket. Det har vist seg å være noe ustabilt og innimellom helt ute av drift. Muligens et vel så bra valg (mer stabil løsning?) hadde vært å kjøpe lisens på Creative Motion Social Slider Widget PRO. Men, men… Gjort er gjort, og kjøpt er kjøpt. Valgte løsning har nå også fungert i lange tider helt perfekt.

10Web Social Photo Feed.

 

Det “glade budskap” har også blitt presentert i min test-blogg i artikkelen / innlegget: “Instagram-kobling“. Snart kommer vi over til bildene / bildestrømmen, men først har jeg nå i 2023 gjort en endring i hvilken løsning jeg benytter meg av:

Smash Balloon Instagram Feed Pro

 

Oppdatering pr. 12.07.2023: 10Web Social Photo Feed har sluttet å fungere, og det ser ut for at produsenten ikke er så veldig aktiv med å utvikle innstikket videre. Jeg har nå valgt å gå over til Smash Balloon Social Photo Feed / Smash Balloon Instagram Feed WordPress Plugin (pga. ønsker om ekstra-funksjonalitet har betalt-utgaven blitt tatt i bruk, dvs. Instagram Feed Pro Personal):

 

Denne løsningen fra Smash Balloon ser ut til å fungere helt utmerket, hvor den så absolutt lever opp til mine forventninger! Bedre løsning enn dem jeg tidligere har vært borti! Den var også svært enkel å konfigurere / sette opp.

image_printUtskriftsvennlig versjon
Del dette:
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: https://www.brr.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *