NEI TIL BONUSKORT

Og jeg som trodde bonuskort og tilsvarende systemer hadde gått av moten. Så kom Æ (REMA 1000)... Besøk gjerne min blogg-artikkel med tittelen "Æ er skeptisk".

Nei til kort!

Media og handelsstanden har fått oss til å tro at vi er ekstra smarte hvis vi bruker vårt Trumf eller Domino bonuskort når vi handler. Ved bruk av kortene sparer forbrukeren en masse med penger og han / hun kan også sanke en drøss med bonuspoeng. Disse poengene kan igjen tas ut i "fine gevinster". Selvsagt skal den smarte forbruker bruke sitt kort hver gang han / hun handler i butikken!

Er vi som forbrukere tjent med disse kortene? NEI!

La oss få billigere varer uten bonuskort som kompliserer hverdagen!

Ryktene forteller at bonuskortene ikke har blitt den suksess som man hadde trodd på forhånd! Ingenting kan glede meg mer enn at kortene viser seg å ikke gi de tilsiktede gevinstene for de griske kortselskapene / kjedene!

I tillegg til bonuskortene tilbys det alle slags kundeklubber innenfor en rekke bransjer. Det lokkes med ekstra gode tilbud og priser til dem som blir medlem av kundeklubbene. Ulempen er all skreddersydd reklame man mottar og ikke minst hvor mye informasjon, inkludert personopplysninger, vi leverer fra oss til de ulike kjedene.

Selv om jeg i prinsippet er imot bonuskort og kundeklubber må det innrømmes at jeg har falt for fristelsen noen ganger og latt meg registrere enkelte steder.


Ta også en titt på min andre nei - side som omhandler litt andre temaer: https://www.brr.no/kristendom.


https://www.brr.no/

NEI TIL BONUSKORT