foto.brr.no

Sølvi M. & Bjørn Roger Rasmussen (BRR) sitt galleri og fotosamling - Lokale motiver fra Flatraket, Nordfjord, Egersund, Eigersund, Dalane, strikkeprosjekter Sølvi m. m.

Fotologo foto.brr.no

Velkommen!


Velkommen som gjest i vårt fotogalleri bestående av mange album og bilder! Mange av bildene har tilknytning til Flatraket (Stad kommune, Vestland fylke, tidligere Selje kommune i Nordfjord, Sogn og Fjordane) eller Egersund (Eigersund kommune i Dalane, Sør-Rogaland). Det er også noen feriebilder fra innenlands- og utenlandsturer, og Sølvi har avbildet diverse hekle- og strikkeprosjekter. Det finnes foto fra alle de fire årstider, og bildene består både av by-, landskaps- og naturbilder. Det finnes lite med personbilder, da portrettfotografering ikke er min interesse.


Fra mai 2014 har vårt bosted vært bygda Flatraket, og vi har altså flyttet til bygda der Sølvi kommer fra og lagt Egersund bak oss. Dette bærer fotogalleriet preg av angående motivvalg. Ta eventuelt en titt i kategori foto i bloggen til BRR for mer informasjon om fotointeressen (lenke).


Besøk også BRR sin blogg, våre øvrige nettsider (link) og legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen i vår gjestebok (link).


Håper du finner noen bilder som du liker i vår samling! Kos deg som besøkende! Sølvi M. & Bjørn Roger Rasmussen.

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Høstfarger

Høstfarger fotografert 17. oktober 2009.

Lifjellet_04012009_B03.JPG Lysmesse2009Bakkebo.JPG Hoesten2009_hoestfarger.jpg Sogndalstrand_juli2009.jpg Krokus_v2009.jpg
Stem på dette bildet (Ingen stemmer ennå)

Kommentar 1 til 2 av 2
Side: 1

Guest_Peddy   [30.10.2009 kFre. 23:34]
Flotte bilder BRR. Men det må da være mange fargesprakende høstfarger ute ennå? Knips i vei!
brr   [07.11.2009 kLør. 14:46]
Beklageligvis rakk jeg ikke å ta flere høstbilder før løvet ramlet av trærne. Etter at jeg kom tilbake fra ferieturen til Krakow hadde det blitt vinter. Skal nok få tatt noen bilder hvis det kommer snø, men akkurat nå når det ikke er snø og ikke løv på trærne synes jeg det blir litt triste bilder. Tror jeg gir fotoapparatet en liten ferie...

Kommentar 1 til 2 av 2
Side: 1