Velkommen til år 2023!

År 2023 – nytt år og nye muligheter!

Jeg ønsker med dette år 2023 hjertelig velkommen!

Et nytt og blankt år ligger foran oss, og det blir jo spennende å se hva dette året innebærer og rommer av positive og negative ting. År 2023 ser vi fram til å bli kjent med, og et nytt år gir oss både nye muligheter og nye utfordringer + problemer. Det er også tid for litt ettertanke og refleksjoner i forbindelse med overgangen til et splitter nytt år.

År 2022 vil på sin side ikke bli savnet, da det på mange måter var et ganske så problematisk og spesielt år. Kanskje likeså greit at år 2022 har gått over i historien.

Farvel til år 2022, og hei og velkommen til år 2023. Godt nyttår og godt nytt år! 🎆🧨🥳🎊🎉🍾🥂

År 2023 lastes inn (loading):

Loading eller laster inn år 2023.

 

År 2022 ble på mange måter et skikkelig drittår / møkkaår og/eller kriseår, som vi fort ønsker å la gå i glemmeboka. Noe av det som har preget det tilbakelagte året:

 • Korona-pandemien (slutten av?) i starten av året
 • Krigen i Ukraina, hvor Russland invaderte sitt naboland Ukraina
 • Redsel for og fare for bruk av atomvåpen og eskalering av krigen til Norge
 • Mange vareprodusenter har hatt leveranseproblemer (logistikk), mangel på enkelte råstoffer / råvarer og produksjonsproblemer
 • Ekstreme strømpriser
 • Store renteøkninger på lån
 • Kraftig prisøkning / prisstigning / prisvekst på mange produkter og tjenester (inflasjon)
 • Redusert kjøpekraft til folk flest, pga. en prisstigning som er større enn lønnsutviklingen
 • Flere fattige i vårt land, og en økende andel mennesker med anstrengt økonomi der pengene knapt strekker til for å få dekket de daglige primære behovene
 • En noe tafatt regjering relatert til å håndtere kriser osv.
 • Det kan virke som om regjeringen – og toppolitikerne i rikspolitikken generelt –  har glemt “folk flest” / “vanlige folk”
 • Diverse skandaler innenfor kjendis-Norge har funnet sted i løpet av året
 • Enkelte uheldige hendelser innenfor idrett og sport
 • I tillegg diverse naturkatastrofer og kriger rundt i den store verden
 • Taliban styrer i Afghanistan, og krigen i Syria har vi vel helst glemt her i Norge
 • Slettes ikke fred og stabilitet i Israel
 • TV Visjon Norge finnes beklageligvis ennå, og likeså diverse andre tvilsomme “kristne” forkynnere

Den norske skuespilleren, musikeren og komikeren Jon Niklas Rønning kommer her med en liten og grei oppsummering (nyttårssang) av år 2022 som er omme:


 

År 2022, hjertelig velkommen!

Nei, på tide å slutte med å dvele mer med det tilbakelagte året 2022! Nå ser vi framover mot år 2023, med et aldri så lite håp og drømmer om at det blir et bedre år – og et mer fredfullt år – enn år 2022! Alltid spennende med et helt nytt år. Jeg håper på mange gode opplevelser i løpet av året, og at man også kan få oppleve kjærlighet, vennskap, samhold, fellesskap, raushet, tillit, fred, glede, velstand, lykke, trygghet og frihet. Uansett viktig å huske på i den store sammenhengen: Alt i alt har vi det veldig bra her i Norge, som også inkluderer kystbygda Flatraket!

Og ikke minst håper jeg på at år 2023 blir et år fritt for elbil for meg privat.

Aktuelt: Nyttårsbønn fra gammel salmebok.

Selv driver jeg ikke med nyttårsforsetter og slike ting. Imidlertid blir det nok både blogging og fotografering også i det nye året for min del. Album for bilder fra Flatraket 2023 har i hvert fall blitt opprettet. Ellers håper jeg på et stille og rolig år, uten store intriger og problemer / utfordringer.

År 2023 – nytt år og nye muligheter! Det blir spennende å se hva det nye året vil bringe. Forhåpentligvis blir det andre ting enn bare krig, naturkatastrofer, sykdom/død og elendighet.

 

Et arkivbilde som viser nyttårsraketter skutt opp over Flatraket:

 

Nyttårsraketter skutt opp over Flatraket i forbindelse med overgangen fra år 2021 til år 2022. Godt nyttår!

Nok en kollasj med bilder av nyttårsraketter som ble skutt opp:

Nyttårsraketter skutt opp (av privatpersoner) over Flatraket i forbindelse med overgangen fra år 2022 til år 2023. Godt nyttår og godt nytt år!

 

Nordlys-bilde:

Nordlyset kom på besøk på Flatraket 28.02.2023.

For min del blir det nok noe blogging og fotografering i år 2023 også. Ellers blir det spennende å se hva det nye året vil innebære av muligheter og utfordringer, gleder og sorger. Jeg håper og tror på et godt år. Godt nyttår og godt nytt år til alle dere blogglesere!!! 🎆🧨🥳🎊🎉🍾🥂

Lenker: