• Velkommen til blogg.brr.no!


  Dette er Bjørn Roger Rasmussen sin private blogg som publiseres fra Flatraket! Bloggen fungerer som en ventil for eiers (sterke) meninger, protester, interesser og engasjement.

  Overflatisk gladblogging finner du lite av her! Noen av temaene til denne bloggen er kristendom, "protest kristendom" (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk. Se undersiden "Om bloggen" for mer informasjon.

  Bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri på adressen foto.brr.no. Et lite utvalg med bilder er også tilgjengelig nederst i denne bloggen. Oversikt over alle mine nettsider er tilgjengelig via denne oversikten (lenke).

  Takk for at du avlegger bloggen og eventuelt bildegalleriet et besøk!

  Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 23.09.2018.


TBVE (Troens Bevis Verdens Evangelisering fra Sarons Dal)

Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Jeg støtter arbeidet til Troens Bevis Verdens Evangelisering (TBVE) i Sarons Dal, og jeg pleide i en periode (før flyttingen bort fra Egersund) å være til stede på noen møter under deres årlige sommerstevner. Misjonsorganisasjonen ble startet av nå avdøde Arild Edvardsen, og i de senere år er det hans sønn Rune Edvardsen som har vært leder.

Jeg liker deres måte å drive på. Både dette å satse på misjon, innfødte misjonærer, brevskole, kampanjer, TV-sendinger via satellitt, bruk av moderne teknologi osv. virker for meg som fornuftige og effektive måter til å få spredt ut evangeliet. De har en driftsmåte, møtestil og forkynnelse som appellerer til meg.

Utskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
 • Bilder, bilder og mer bilder! Et foto forteller mer enn tusen ord!

  Lenke til fotogalleriet - foto.brr.no:

  foto.brr.no