Muligens er jeg en sær e-post-bruker!

(Sist oppdatert 20.12.2023 @ 20:04 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Eudora OSE

Muligens er jeg “sær” når det gjelder valg av e-post program. Helt siden midten av 1990-tallet har jeg benyttet meg av Eudora. Qualcomm besluttet beklageligvis å stoppe videre utvikling av programmet i 2006, men heldigvis har programmet fått leve videre takket være åpen kildekode miljøet.

Eudora OSE

Etter flere beta- og RC-versjoner har Eudora OSE 1.0 blitt lansert i september 2010. Programmet bygger på Thunderbird med diverse tillegg (Penelope) som gjør at vi som har fulgt programmet i alle år kjenner oss igjen i menyene og bruken forøvrig.

Mer informasjon for de spesielt interesserte om Eudora e-post program er tilgjengelig her:

Thunderbird

Oppdatering pr. juli 2012: Beklageligvis har oppdatering og videreutvikling av Eudora OSE stoppet opp. Dette har ført til at jeg likevel har valgt å forlate Eudora. Jeg har i stedet tatt i bruk Mozilla Thunderbird som e-post program. Fordelen med å gå over til dette er at all e-post m. m. fra mange års bruk av Eudora har blitt automatisk importert.

Oppdatering pr. januar 2022: Fortsatt bruker jeg Thunderbird privat. I jobbsammenheng er det Outlook som gjelder.

image_printUtskriftsvennlig versjon
Del dette:
Tagged , , , .Bokmerk permalink.

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: https://www.brr.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Spamkommentarer blokkert