Min gamle blogg er historie

(Sist oppdatert 02.11.2020 @ 18:17 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Serendipity vs WordPress.

Min gamle blogg er nå historie. Den har blitt stengt ned og fjernet fra nettet etter at jeg endelig har kommet så langt at jeg har valgt å gå 100 % for WordPress. Imidlertid har diverse artikler blitt hentet ut i PDF-format fra den gamle bloggen for å få et nytt liv her.

Nedenfor følger en liten oversikt over samt lenker til noen av artiklene som har blitt hentet ut.

Aktuelle artikler med lenker:

  • Nei til fotball i beste sendetid!: Hvorfor må vi som ikke er sportsinteresserte bli plaget med fotball i beste sendetid på de ordinære TV-kanalene? Hvorfor kan ikke fotballkampene i stedet bli sendt på de egne sportskanalene som jeg forstår finnes.
  • Campingvogner brukt som hytter: Nei til permanent parkerte campingvogner brukt som (ulovlige) hytter! Det er et fælt syn med alle de monterte plattingene, anlagte hagene og ikke minst de store og fast monterte spikerteltene.
  • Mobiltelefonen og tilgjengelighet: Kanskje er det på tide å gjøre oss litt mindre tilgjengelige og begynne å bli litt mer kritiske til mobilbruken. Bruk av mobil er ikke bare et gode så lenge som det både stresser opp oss selv samt skaper irritasjon for andre rundt oss!
  • Nei til trafikkbøller: Etter mitt syn skulle en del bilister ha vært fratatt lappen. Enkelte er alt for utålmodige i trafikken, kjører uansvarlig med blant annet stygge og farlige forbikjøringer, kjører alt for fort i forhold til veistandard, tuter på enhver som kjører litt seint osv. Bilister, skjerp dere! Folk som ikke kan oppføre seg i trafikken bør ikke ha lappen!
  • Tidsklemma, et oppkonstruert problem?: Etter mitt syn er hele tidsklemma et oppkonstruert problem. Det er våre egne valg som gir oss problemer med tiden. Jeg vil slå et slag for å være livsnyter. Skru ned tempoet, slapp av og gled deg over de små tingene i livet!
  • Utstyrshysteri innenfor sport: Ja til innkjøp av sportsutstyr i moderat prisklasse og ja til trening for å opprettholde ok hverdagsform uten å la treningen ta helt av! Nei til utstyrshysteri og nei til å la treningen styre hele livet.
  • Hva er vitsen med utdannelse?: Et lite personlig stønn og hjertesukk etter å ha brukt hele 18 år på skolebenken. Jeg får ikke igjen for det i form av en jobb som utnytter min utdannelse til sitt fulle, og sannelig får jeg heller ikke igjen for det i lønningsposen som offentlig ansatt. “Trynefaktor”, smisking med ledelse og andre ansatte, godt snakketøy og andre overflatiske egenskaper man har viser seg ofte viktigere enn utdanning.
En av mine “kjepphester” er å protestere mot enkelte former for kristendom. Diverse artikler fra min gamle blogg som omhandler dette har blitt lagt inn i artikkelen “Ja, jeg er en kritisk kristen!” (lenke).
image_printUtskriftsvennlig versjon
Del dette:
Tagged . Bookmark the permalink.

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: https://www.brr.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *