1

Instagram-strømmen min

Instagram

Det er kjekt med foto og bilder, selv om jeg for tiden kun nyttiggjør meg av mobiltelefonene til fotografering. Et bilde forteller som kjent ofte mer enn tusen ord, og kan framstå en en kraftfull kommunikasjonskanal.

Jeg er til tider en relativt aktiv bruker av Instagram, hvor jeg ganske ofte publiserer nye bilder via min åpne profil. Bildene er ofte av lokale motiver og natur, mens personlige / private bilder blir ikke offentlig lagt ut. Min bildestrøm fra Instagram gjøres nå også tilgjengelig her i bloggen gjennom bruk av innstikket 10Web Social Photo Feed / Instagram Feed by 10Web. Jeg har vært bruker av Instagram siden 2012, men først nå har jeg fått på plass en kobling mellom blogg og bildetjenesten.

Bildestrømmen m. m. er tilgjengelig i fortsettelsen. Les videre, les videre!

Ovenfor brukte jeg en bildeillustrasjon med gammel Instagram-logo. Dagens logo ser vel slik ut:

Instagram-logoen i mer moderne variant.

 

Og min profil på Instagram ser sånn ut pr. 08.08.2021:

Min Instagram-profil pr. 8. august 2021.

 

Ulike innstikk ble testet ut, men jeg endte som sagt opp med 10Web Social Photo Feed. De andre jeg først testet ut enten fungerte ikke, var for kompliserte å komme i gang med eller gav ikke ønsket funksjonalitet. Jeg har valgt å gå for betal-versjonen av valgte løsning, dvs. Premium-versjonen (Standard, $40). Nå kan det se ut for at dette innstikket ikke selges i løsvekt, men må kjøpes som del av en større og dyrere pakke ($85 eller $100).

Tror jeg velger å ikke akkurat reklamere så veldig mye for innstikket. Det har vist seg å være noe ustabilt og innimellom helt ute av drift. Muligens et vel så bra valg (mer stabil løsning?) hadde vært å kjøpe lisens på Creative Motion Social Slider Widget PRO. Men, men… Gjort er gjort, og kjøpt er kjøpt. Valgte løsning har nå også fungert i lange tider helt perfekt.

10Web Social Photo Feed.

 

Det “glade budskap” har også blitt presentert i min test-blogg i artikkelen / innlegget: “Instagram-kobling“.

Over til bildene / bildestrømmen (PS! Det tar ofte litt tid før bildene dukker opp nedenfor pga. nedlasting og caching.):

Something is wrong.
Instagram token error.

brr_flatraket

Follow
1