Influens.no – et kjempebra initiativ!

(Sist oppdatert 13.12.2020 @ 19:12 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Influens.no

Influens.no nettside pr. 02.06.2018.

Jeg synes lanseringen av Influens.no fortjener skryt og applaus for å være et kjempebra initiativ! På Influens.no møter man blogginnlegg tilhørende voksenbloggere i alderen 40 år og oppover. På mange måter blir nettsiden et motsvar eller mottrekk til alle de unge og uerfarne rosabloggerne som er opptatt av helt andre tema enn godt voksne mennesker.

På Facebook presenterer Influens.no seg som:

  • “På Influens møter du voksne bloggere som skriver med hjerne og hjerte.”

På selve nettsiden skriver de om tjenesten:

  • “Førti og fabelaktig? Femti og fantastisk? Seksti og supersprek? På Influens møter du Norges beste voksenbloggere på ett sted.”

Selv er jeg blogger på +/- 50 år, men jeg er fullt klar over at jeg blogger om såpass sære temaer at jeg aldri vil klare å få lov til å bli en del av Influens.no. Likevel synes jeg det er kjempebra at tjenesten har blitt lansert. Også vi voksne trenger og kan ha glede av noen gode og meningsfulle blogger å lese, tilpasset vår alder og vår livssituasjon. Jeg kommer til å følge med og lese en del av artiklene som kommer her framover.

En av bloggerne, Hans Vidar Levinsen – Nybiltester, er en bekjent fra studietiden. Vi studerte på samme høgskole i sin tid. Selv har jeg tidligere her i bloggen uttrykt litt skepsis mot biltester, da de ofte blir svært subjektive og preget av den som tester bilen og hva vedkommende selv foretrekker av bilmerke osv. Likevel synes jeg hans blogg kan være interessant og absolutt fortjener plass hos Influens.no.

Selvsagt blir det på Influens.no en del innlegg som ikke interesserer meg noe særlig. Det er muligens litt for mye overvekt av kvinner som bidrar, og som typisk er opptatt av temaer slik som “helsehysteri“. Det er litt lite om politikk og religion (tro og kristendom), men akkurat disse to temaene lager fort krig. Kan vel forstå at disse temaene ikke har fått noe særlig med plass.

Kjempebra med en slik arene for voksenbloggere og deres lesere! Også vi voksne må få lov til å ta litt plass i den digitale verden og ikke la de unge “rosabloggerne” helt overta hele arenaen. Tipp-topp at Influens.no er på banen med en slik portal eller startside for voksne!

Oppdatering desember 2020: Initiativet har vel kokt bort i kål. Influens.no-nettsiden er “død”, og Facebook-siden er ikke oppdatert på lange tider. Kjekt så lenge det varte, selv om jeg nok syns utvalget og bredden i bloggene som ble fremmet var litt snevert.

Lenker:

 

image_printUtskriftsvennlig versjon
Del dette:
Tagged , , , .Bokmerk permalink.

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: https://www.brr.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Spamkommentarer blokkert