• Velkommen til blogg.brr.no!


  Dette er Bjørn Roger Rasmussen sin private blogg som publiseres fra Flatraket! Bloggen fungerer som en ventil for eiers (sterke) meninger, protester, interesser og engasjement.

  Overflatisk gladblogging finner du lite av her! Noen av temaene til denne bloggen er kristendom, "protest kristendom" (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk. Se undersiden "Om bloggen" for mer informasjon.

  Bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri på adressen foto.brr.no. Et lite utvalg med bilder er også tilgjengelig nederst i denne bloggen. Oversikt over alle mine nettsider er tilgjengelig via denne oversikten (lenke).

  Takk for at du avlegger bloggen og eventuelt bildegalleriet et besøk!

  Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 19.08.2018.


IKT og foto

Windows og Linux, logoer.

Kategori IKT og kategori foto

Jeg har i jobbsammenheng arbeidet en god del med IKT, og jeg har siden konfirmantalder (midten av 1980-tallet) interessert meg for “data”/EDB. Jeg er opptatt av datamaskiner, teknologi, Internett og IKT generelt. Diverse innlegg i kategori IKT er tilgjengelig her (lenke).

Jeg er også en ivrige hobbyfotograf (fotoamatør) og har dermed også en egen kategori for foto (lenke). Mitt fotoalbum på nett er tilgjengelig på adressen http://foto.brr.no/

Bilder natur 2011.

Utskrift

Kommentarer er stengt.
 • Bilder, bilder og mer bilder! Et foto forteller mer enn tusen ord!

  Lenke til fotogalleriet - foto.brr.no:

  foto.brr.no