IKT og foto

(Sist oppdatert 24.09.2023 @ 18:27 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Windows og Linux, logoer.

Kategori IKT og kategori foto

I utgangspunktet er det vel for folk flest ikke nødvendigvis den store sammenhengen mellom interessekombinasjonen IKT og foto. For min del er det absolutt en sammenheng, da alt for min del startet med interessen for “data”. Etter å ha oppdaget Internett og hjemmesider på nettet begynte jeg med foto for å være “selvforsynt” med bildemateriell. Nå med digital fotografering er det jo også mye teknologi knyttet opp mot fotografering.

Jeg har i jobbsammenheng arbeidet en god del med IKT, og jeg har siden konfirmantalder på midten av 1980-tallet interessert meg for “data”/EDB. Jeg er opptatt av datamaskiner, teknologi, Internett, informasjonssikkerhet, personvern og IKT generelt. Diverse innlegg i kategori IKT er tilgjengelig her (lenke).

Jeg er også en ivrige hobbyfotograf (fotoamatør) og har dermed også en egen kategori for foto (lenke). Jeg er ingen utstyrsfreak når det gjelder fotoutstyr. I senere år har all fotografering funnet sted via mobiltelefon.

Mitt offentlige fotoalbum / foto/bildegalleri på nett er tilgjengelig via adressen https://foto.brr.no/. I tillegg har jeg et annet fotogalleri i form av en “evigvarende” testløsning, og en del bilder ender opp på Instagram.


Solnedgang Flatraket 04.07.2020.

Kollasj 2019 Flatraket

Kollasj 2019 Flatraket.

Del dette:

Comments are closed.