År 2022, hjertelig velkommen!

(Sist oppdatert 22.05.2022 @ 15:17 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Nyttårsraketter skutt opp over Flatraket i forbindelse med overgangen fra år 2021 til år 2022. Godt nyttår!

Kalenderen viser år 2022, som innebærer et nytt år, nye fotomuligheter og generelt mange nye dager med glede og sorger / utfordringer. Spennende med et nytt år og å få se hva dette nye året etter hvert vil innebære.

I forbindelse med overgangen til det “gamle” året 2021 skrev jeg artikkelen: “Nytt år og nye fotomuligheter“. Mye av det samme vil også være tilfellet for år 2022.

For min del planlegges det både fotografering og blogging i det nye året. Og ellers håper jeg vel som alle andre at vi snart kan legge bak oss korona-pandemien med de begrensninger denne har medført for våre liv.

I fotoalbumet mitt på nett – foto.brr.no – har et nytt album blitt opprettet for 2022-bilder fotografert i og rundt bygda Flatraket. Ellers vil det bli en del oppdateringer her i bloggen i løpet av året.

Godt nyttår 2022!

 

Og:

År 2022 – nytt år og nye muligheter! Spennende hva det nye året vil bringe.

 

Også i år 2022 planlegges det altså en del fotografering! Første sett med bilder tatt 1. januar 2022 følger nedenfor og er “selvsagt” av nyttårsrakettene som ble skutt opp ved årsskiftet:

Nyttårsraketter skutt opp over Flatraket i forbindelse med overgangen fra år 2021 til år 2022. Godt nyttår!

 

Kollasj med arkivbilder fra år 2021 – Flatraket:

Kollasj 2021 Flatraket.

 

Håper år 2022 overgår år 2021 angående foto og fotomotiver. Håper også at det ordner seg med disse lokalpolitiske sakene på Flatraket.

Flott himmel i forbindelse med solnedgang på Flatraket, 30.04.2022.

Balkongflagg på plass i forbindelse med 17. mai 2022 på Flatraket.

 

Solnedgang (vårsol) og blomstrende 16.05.2022, Flatraket og Måløy.

 

Om jeg har noe nyttårsforsett? Ja, ett har jeg: Bli enda kvassere i kampen mot “kristne” ekstrem-karismatiske mirakel- og pengepredikanter. “Protest kristendom“, ja takk!  (Eller muligens jeg strengt tatt burde tenke motsatt? Bare innse at det ikke er håp for enkelte forskrudde sjeler innenfor kristendommens navn og virke?).

Politisk blir jeg nok ikke super-aktiv dette året med mine tanker og meninger, da jeg tross alt har fått “min” drømmeregjering etter Stortingsvalget 2021. Satser imidlertid på at rikspolitikerne da leverer rundt håndtering av korona, strømkrisen, står til tjeneste (på pinner) for det norske folk (vanlige folk) osv.

En kjedelig start i år 2022 er Russland sin invasjon av og krig i Ukraina. Ja takk til fred:

Fred ønskes i Ukraina.

 

Det blogges og fotograferes i det nye året 2022!

image_printUtskriftsvennlig versjon
Del dette:
Tagged , , , , .Bokmerk permalink.

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: https://www.brr.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Spamkommentarer blokkert