Bloggen har blitt flyttet

(Sist oppdatert 12.09.2020 @ 21:43 av Bjørn Roger Rasmussen.)

WordPress

Velkommen til bloggens nye hjem! Jeg har i flere år valgt å ha bloggen kjørende via en stasjonær PC i mitt eget hjem. Nå har jeg imidlertid valgt å flytte den over på webhotellet til Domeneshop.

Det har vært en lærerik prosess å drifte sin egen webserver, men nå er tiden inne for å avslutte dette eksperimentet. Det vil bli mindre tidkrevende og mindre med “dill” dette å ha bloggen liggende på et webhotell i stedet for å ha det tekniske web-ansvaret selv. Jeg slipper også selv å tenke så mye på sikkerhet når “proffene” har ansvaret for driftingen av webserver-biten.

Bloggens nye adresse: https://www.brr.no/wordpressbrr/ eller  https://blogg.brr.no/

I tillegg til bloggen har også bildegalleri og gjestebok fått nye adresser.

Fristelsen ble likevel for stor: Jeg har også gående en lokal test web-server i tillegg: https://web.brr.no/ eller http://brr.dyndns.org/ Mer om oppsettet: Tekniske løsninger nettsider + Internett-linje. I etterkant av flyttingen har også https blitt innført.

image_printUtskriftsvennlig versjon
Del dette:
Tagged , , , , .Bokmerk permalink.

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: https://www.brr.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Spamkommentarer blokkert