• Velkommen til blogg.brr.no!

  foto.brr.no

  - En ventil for mine (sterke) meninger, protester, engasjement og interesser
  !

  Noen av temaene til denne bloggen er "protest kristendom" (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk. Overflatisk gladblogging finner du lite av her!

  Bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri på adressen foto.brr.no.

  Takk for at du avlegger bloggen og eventuelt bildegalleriet et besøk!

  Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 19.08.2017.


Sommerferien 2013 Flatraket

(Artikkel sist oppdatert: 15.01.2014).
Flatraket 2013

Flatraket 2013

Ca. 14 dager av sommerferien 2013 (juli 2013) ble tilbrakt på og rundt Flatraket i Nordfjord. Å ha en tur til Flatraket sommerstid har blitt en tradisjon etter at vi har gjort dette hvert år de siste 10 årene.

Under besøket fikk vi blant annet vært sosiale sammen med Sølvi sin familie. 70-årsdagen til Sølvi sin far ble feiret på Skei hotell i Jølster. Vi fikk også døpt og feiret dåpen av Kristiane Marie under Nordfjord-oppholdet.

Dette at vi for første gang hadde med et barn ga oss litt nye opplevelser, muligheter, begrensninger og utfordringer. Imidlertid tyder alt på at Kristiane Marie hadde et fint ferieopphold. Vi voksne hadde det også bra.

Korteste kjørerute er på i underkant av 60 mil en vei. Tur-retur Egersund-Flatraket blir da minst 120 mil. I tillegg blir det noen mil med kjøring mens vi er på ferie på kortere dagsutflukter. Med en 2-åring i bilen kunne all denne kjøringen ha blitt et problem, men heldigvis takler hun bil ganske så bra.

Voss er visstnok tingen. På veien oppover overnattet vi på Helgatun fjellpensjonat noen mil utenfor Voss. Nedover igjen overnattet vi på Fleischer’s Hotel i sentrum av Voss.

Værmessig fikk vi både veldig bra og varmt sommervær samt ruskevær med vind, regn og tåke. Fem bad ble gjennomført i storhavet. Det ble også tid til gåturer og en fjelltur.

Alt i alt hadde vi en kjekk og avslappende sommerferie på Flatraket sammen med vår datter Kristiane Marie og Sølvis familie hvor vi brukte tiden på andre ting enn den daglige tralten.

Bilder fra sommerferien på Flatraket har blitt gjort tilgjengelig i dette albumet i mitt foto- og bildegalleri: Flatraket > Ferien 2013.

En annen ting somrene pleier å inneholde er en eller flere turer ned for å gå på møter i Sarons Dal (Troens Bevis Verdens Evangelisering, TBVE). Imidlertid var vi i år i Nordfjord under sommerstevnet 2013 slik at vi ikke fikk deltatt på dette.

Utskrift

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: http://www.brr.no/
Tagged , , , .Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *