• Velkommen til blogg.brr.no!

  foto.brr.no

  - En ventil for mine (sterke) meninger, protester, engasjement og interesser
  !

  Noen av temaene til denne bloggen er "protest kristendom" (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk. Overflatisk gladblogging finner du lite av her!

  Bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri på adressen foto.brr.no.

  Takk for at du avlegger bloggen og eventuelt bildegalleriet et besøk!

  Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 23.08.2017.


Sommerferien 2012 Flatraket

(Artikkel sist oppdatert: 16.01.2014).

Flatraket sommeren 2012

Sommerferien 2012 er nå over. Sommerferien 2012 ble benyttet til et ca. 14. dagers opphold på Flatraket. Vi fikk både oppleve surt vær med regn og storm i vindkastene, overskyet vær samt noen dager med sol. Altså: Ganske typisk vestlandsvær. For min del ble det ingen bad i havet i år da fyrbøteren ikke akkurat hadde gjort noen god jobb med å få det varmt.

I likhet med tidligere sommerferier på Flatraket var jeg litt på farten med fotoapparatet. Det ble en del gåturer og også en liten «fjelltur».  Fjellturen ble ganske lik den jeg foretok sommeren 2011, se også logget tur- og profilinformasjon hos Endomondo.

Vi hadde også noen utflukter pr. bil. Vi var en tur til Selje med tur innom Doktorgarden Selje og Atelier Amdam (galleriet mot storhavet). Bremangerlandet (Grotlesanden og Kalvåg) og Bremanger (Svelgen) ble besøkt på en annen utflukt, og vi hadde en tur til Kannesteinen og Kråkenes fyr i Vågsøy kommune. Noen småturer innom Måløy ble det også.

Alt i alt hadde vi en kjekk og avslappende sommerferie hvor vi brukte tiden på andre ting enn den daglige tralten.

Bilder fra sommerferien på Flatraket samt fra kjøreturen tur-retur Egersund har blitt gjort tilgjengelig i dette albumet i mitt foto- og bildegalleri: Flatraket > Ferien 2012.

Utskrift

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: http://www.brr.no/
Tagged , , .Bokmerk permalink.

2 kommentarer til Sommerferien 2012 Flatraket

 1. Stine sier:

  Det ligger ingen bilder i albumet?

 2. Nå har bildene blitt lagt ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *