• Velkommen til blogg.brr.no, Bjørn Roger Rasmussen sin private blogg!

  - En ventil for mine (sterke) meninger, protester, engasjement og interesser!

  foto.brr.no

  Noen av temaene til denne bloggen er "protest kristendom" (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk. Overflatisk gladblogging finner du lite av her! Se undersiden "Om bloggen" for mer informasjon.

  Bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri på adressen foto.brr.no. Oversikt over alle mine nettsider er tilgjengelig via denne oversikten (lenke).

  Takk for at du avlegger bloggen og eventuelt bildegalleriet et besøk!

  Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 20.09.2017.


Personvernerklæring

Denne bloggen er en personlige/private blogg som tilhører Bjørn Roger Rasmussen (behandlingsansvarlig). Da ingen virksomhet står bak bloggen er det strengt tatt ikke påkrevd å ha en personvernerklæring.

Verning av privatlivets fred er sentralt og ønskelig for bloggens eier. Personvernet blir respektert, og informasjon blir ikke delt med tredjepart. Bloggen og bloggløsningen (WordPress) har ikke til formål å samle inn eller å behandle personopplysninger om identifiserbare personer.

Bloggen benytter seg av informasjonskapsler (cookies) i forbindelse med besøksstatistikk (nettanalyse). Analysesystemer i bruk pr. dags dato:

 • WP Statistics
 • Jetpack
 • Google Analytics

Statistikkløsningene samler informasjon om hvilke nettsider man kommer fra, nettsider som blir besøkt, søkeord, IP-adresse, land, operativsystem, nettleserinformasjon, tidsinformasjon, lenker som blir trykket på osv. Spesielt IP-adresser er å regne som personopplysninger. Kun bloggeier har tilgang på denne detaljerte informasjonen. Detaljopplysninger slettes i henhold til standardfunksjonaliteten og standardinnstillingene til løsningene som benyttes.

Innsamlet informasjonen benyttes i forbindelse med generering av besøksstatistikk og ikke for å identifisere den enkelte besøkende. Endelig statistikk i form av akkumulerte data er selvsagt anonymisert.

Besøkende i bloggen blir loggført i henhold til de innebygde mekanismer til bloggløsningen og installert tillegg. Domene- og webhotell-leverandør (Domeneshop AS, databehandler) har også en del loggføring ut fra tekniske og driftsmessige hensyn. Domeneshop på sin side opererer i henhold til norsk regelverk.

Personopplysninger som kan identifisere enkeltpersoner blir ikke brukt, bearbeidet eller benyttet til andre formål. I forbindelse med innleggelse av kommentarer blir eventuelt navn og adresse til nettside liggende ute allment tilgjengelig, frivillig oppgitt av den som kommenterer. Administrator kan i tillegg se IP-adressen og vedkommende sin e-post adresse.

Delinger av artikler (frivillig) i sosiale media (Facebook etc.) blir registrert av bloggløsningen. Bloggen benytter seg ikke sporing i forbindelse med annonser og reklame, da bloggen ikke er reklamefinansiert. Ta gjerne en titt på undersiden «Om bloggen» for å få mer innsikt i bloggens misjon og virkemåte.

Bloggen skal drives i samsvar med norske lover og regler, inkludert lovgivning og forskrift på området personopplysninger.

Alt i alt: Personvernet tas på alvor. Loggførte data/opplysninger vil ikke bli solgt eller misbrukt.

Kontaktinformasjon:

Kontaktinformasjon Bjørn Roger Rasmussen.

Kontaktinformasjon Bjørn Roger Rasmussen.

Utskrift

Kommentarer er stengt.