• Velkommen til blogg.brr.no, Bjørn Roger Rasmussen sin private blogg!

  - En ventil for mine (sterke) meninger, protester, engasjement og interesser!

  foto.brr.no

  Noen av temaene til denne bloggen er "protest kristendom" (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk. Overflatisk gladblogging finner du lite av her! Se undersiden "Om bloggen" for mer informasjon.

  Bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri på adressen foto.brr.no. Oversikt over alle mine nettsider er tilgjengelig via denne oversikten (lenke).

  Takk for at du avlegger bloggen og eventuelt bildegalleriet et besøk!

  Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 18.10.2017.


Om bloggen

BRR bilde pr. 26.07.2016 (Prisma-bearbeidet).

BRR bilde pr. 26.07.2016 (Prisma-bearbeidet).

Velkommen til Bjørn Roger Rasmussen sin blogg basert på WordPress sin publiseringsløsning for nettsider. Bloggen driftet jeg i flere år via XAMPP WAMP-løsning på en datamaskin i mitt eget hjem. I forbindelse med flytting fra Egersund til Flatraket (våren 2014) har bloggen blitt flyttet til Domeneshop sitt webhotell.

Jeg ble født i november 1971 og har hatt Eigersund kommune og Egersund by i Sør-Rogaland som nærområde og bosted i nærmere 40 år, kun avbrutt av fem års studier i Hønefoss. Fra mai 2014 har mitt bosted vært bygda Flatraket i Selje kommune, Nordfjord, Sogn og Fjordane. Vi har flyttet til bygda der Sølvi kommer fra.

Mine viktigste interesser er IKT og nettsiderfoto og kristen tro. En kortere gåtur/fjelltur skader heller ikke. (Tidligere hadde jeg også sykling som hobby, men i de senere år har det blitt lite praktisering av denne interessen.)

Jeg har jobbet med følgende:

 • Vært lærer (lektor) på en videregående skole og vikariert som EDB-ansvarlig.
 • Supportmedarbeider EDB på en Elkjøp-butikk.
 • Kursholder på diverse nybegynnerkurs i IKT.
 • November 1999-mai 2014: IKT-rådgiver i Eigersund kommune.
 • Juni 2014-august 2015: Sekretær (tjenesteområde service, post / arkiv / sentralbord / hjemmeside) i Vågsøy kommune (Måløy), Sogn og Fjordane.
 • Fra 24. august 2015-d. d.: IKT-rådgiver i Vågsøy kommune.

Før jeg entret arbeidslivet studerte jeg i 18 år. Først fullførte jeg 9-årig grunnskole, etterfulgt av 3-årig videregående skole (handel- og kontorfag, regnskap) og til slutt 6-årig høgskoleutdannelse med hovedfag og lektorgrad innenfor informasjonssystemer med valgblokk kontorsystemer (økonomisk-administrative fag, pedagogikk og administrativ databehandling/IKT). Se ellers min CV for flere detaljer.

Vitnemål som lektor

Vitnemål som lektor

Jeg er gift med Sølvi Myklebust Rasmussen. Min kone har jobbet som kateket i Den norske kirke i Eigersund (Eigersund kirkelige fellesråd) og har fra august 2014 hatt en tilsvarende jobb i Vågsøy sokneråd.

En stor begivenhet i vårt liv var vår store Kinatur i mai 2013. Vi reiste da for å hente hjem vår adoptivdatter Kristiane Marie. Hun var da i underkant av to år gammel.

Vårt hus på Flatraket

Bloggen bruker jeg blant annet til å få uttrykt mine meninger i diverse saker og ting som opptar meg. På mange måter er bloggen en ventil for meg for å få utløp for ting som irriterer meg. Store deler av bloggen blir rett og slett en protestblogg hvor jeg får uttrykt min frustrasjon.

Min blogg er nok noe negativ, kritisk, mørk og dømmende i sin form. Det er min intensjon at dette skal være bloggens varemerke. Det finnes nok av andre gladbloggere og gladblogger som kan oppsøkes hvis en slik form passer deg som leser bedre.

Flatraket

Flatraket

Denne bloggen er mitt personlige ansvar ene og alene. Alle ytringer og meninger er mine personlige, og jeg uttrykker meg ikke på vegne av arbeidsgiver eller de foreninger jeg er/har vært medlem av. Mange av mine meninger deles ikke av familien (nær og fjern) eller av venner og bekjente. Jeg uttaler meg heller ikke på vegne av noen spesifikke organisasjoner. Internettleverandørene, Domeneshop (domene og webhotell) og Enivest (Internettaksess via fiber), har heller ikke noe ansvar for innholdet i denne bloggen.

Diverse gammelt «datadill».

Bloggen min havner definitivt ikke blant 100 på topp i bloggelistene her i Norge, jf. artikkelen «Min blogg blir ALDRI særlig populær!». Til det blir temaene jeg tar opp for «sære» og nisjepregede. Bloggen inneholder IKKE populære (overflatiske) bloggetemaer som mote, fashion, fitness, mat, trening, idoler, tenåringsinteresser («rosablogg»)  m. m. Overflatisk gladblogging finner du lite av her! Selv om tallene for antall besøkende ikke er imponerende høye fungerer likevel bloggen som et talerør og ventil for meg personlig.

Bloggen min er helt uten reklamefinansiering og/eller betalt produktplassering. Denne bloggen er et rent hobbyprosjekt som jeg ikke har noen som helst planer om å tjene penger på. Det er for meg et viktig poeng å kunne tilby en blogg uten irriterende og forstyrrende reklame. Da jeg drifter hele bloggen selv kan heller ingen aktør påtvinge meg ufrivillig reklame eller sponsing.

Mange bruker sin blogg nesten som en personlig dagbok, noe jeg ikke gjør. Min blogg er mer en tematisk samling med artikler. Jeg legger ikke støtt og stadig ut nye artikler, men i stedet er jeg ofte innom en del tidligere publiserte artikler for å utvide dem og ellers finpusse på dem.

Bloggens innhold i grove trekk:

Se ellers fanene øverst og kategorivalgene til venstre / nederst.

Besøk også mine andre nettsider:

Mine profiler på sosiale media m. m.:

Jeg er IKKE bruker av Twitter, Snapchat, LinkedIn m. m.

Kos deg som besøkende og legg gjerne igjen en kommentar til den enkelte artikkel eller i gjesteboka!


Bjørn Roger Rasmussen

Opprett ditt eget merke
Utskrift

Kommentarer er stengt.