• Velkommen til blogg.brr.no, Bjørn Roger Rasmussen sin private blogg!

  - En ventil for mine (sterke) meninger, protester, engasjement og interesser!

  foto.brr.no

  Noen av temaene til denne bloggen er "protest kristendom" (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk. Overflatisk gladblogging finner du lite av her! Se undersiden "Om bloggen" for mer informasjon.

  Bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri på adressen foto.brr.no. Oversikt over alle mine nettsider er tilgjengelig via denne oversikten (lenke).

  Takk for at du avlegger bloggen og eventuelt bildegalleriet et besøk!

  Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 20.10.2017.


Bloggpublisering direkte fra Word

(Sist oppdatert: 16.04.2013).

Microsoft Office 2013

Normalt sett pleier jeg å publisere innlegg i bloggen via WYSIWYG-editoren i WordPress. Imidlertid er det mulig å publisere nye innlegg via f. eks. Windows Live Writer som jeg tidligere har testet ut.

På mobile enheter, nettbrett og mobil, har jeg i tillegg testet ut både WordPress for Android og WordPress for iOS. Disse fungerer helt greit for enklere bruk.

Denne gangen har jeg valgt å teste publisering rett fra Microsoft Word 2013. Det ser nå ut til å fungere på sett og hvis, selv om dette ikke gir full funksjonalitet. For å få til publisering direkte fra Word henviser jeg til veiledningen fra Hobbitbloggen.

(Må innrømme at jeg har jukset litt. Å sette inn bilde fungerte ikke særlig bra fra Word og å legge på tagger (stikkord) fant jeg ingen funksjon for i det hele tatt inne i Word. Disse tingene har jeg gjort direkte fra WordPress.)

 

Konklusjon: Det er mulig å publisere direkte fra Word, men dette hadde såpass mange svakheter og begrensninger at det neppe blir min hovedmåte å publisere på framover.

Utskrift

Om Bjørn Roger Rasmussen

Ta en titt på undersiden "Om bloggen" for mer informasjon om bloggforfatter. Les ellers mer om meg, Bjørn Roger Rasmussen (BRR), på min personlige nettside: http://www.brr.no/
Tagged , , , .Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *