Velkommen til www.brr.no !

English please!

Presentasjon:

Bjørn Roger Rasmussen - bilde pr. 14.08.2016, bearbeidet i Prisma.

Mitt navn er Bjørn Roger Rasmussen, og jeg er stolt over å kunne presentere min egen hjemmeside på Internett! Jeg ble født i november 1971, og jeg kommer fra Egersund i Sør-Rogaland. På morssiden er jeg i slekt med Øgrey-familien (Egersund), mens jeg på farssiden langt ute er i slekt med dem som grunnla og drev den nå nedlagte bokhandelen Rasmussen Bok og Papir AS (Rasmussen Libris, Egersund).

Jeg er gift med Sølvi Myklebust Rasmussen som kommer fra Flatraket, Selje kommune, Sogn og Fjordane. Mai 2013 var vi i Kina og hentet hjem vår adoptivdatter Kristiane Marie. Hun var da i underkant av to år gammel.

Jeg vokste opp, bodde og jobbet i mange år i Julebyen Egersund (Okka by) på sør-vest- landet av Norge . Fra mai 2014 har mitt bosted vært bygda Flatraket i Selje kommune, Nordfjord i Sogn og Fjordane. Vi har altså flyttet til stedet der Sølvi kommer fra.

Ta gjerne en titt på vårt bildegalleri. Du vil finne finne mange bilder og foto fra Egersund og omegn samt fra Flatraket og Nordfjord i vårt galleri på adressen: http://foto.brr.no/

Mer informasjon om meg og mitt får dere også via min blogg - http://blogg.brr.no/, se blant annet undersiden "Om bloggen" (lenke). En samlet oversikt over alle mine hjemmesider finnes her (link).

Se også undersiden "Om bloggen" i min blogg hvor mye av den samme informasjonen som presenteres på denne nettsiden inngår. En hjemmeside med litt mer IKT-teknisk vinkling befinner seg på min hjemme-PC.

Bolig:

Fra 1. mai 2014 har vi vært eiere av følgende bolig på Flatraket:

Huset, Flatraket
Huset vårt fra mai 2014, Flatraket, bruksnavn Skansen, gårdsnr 89, bruksnummer 140, kommune 1441 Selje.

Utsikten fra huset vårt på Flatraket.
Panoramabilde av utsikten fra huset vårt på Flatraket pr. 27.06.2015.

Solnedgangsbilde fotografert fra huset vårt på Flatraket.
Solnedgangsbilde fotografert fra huset vårt på Flatraket, 31.05.2015.


Skole og arbeid:

Høsten 1990 påbegynte jeg mine høgskolestudier, noe som medførte at jeg ble boende på østlandet i fem år. Jeg klarte å fullføre store deler av mine studier våren 1995, slik at jeg kunne flytte hjem til Egersund. Under mine studier bodde jeg i Hønefoss i Ringerike kommune.

Jeg har studert følgende ved Statens Lærerhøgskole i Handels- og Kontorfag (SLHK) / Høgskolen i Buskerud (HIBU) / Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV) / Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) - Campus Ringerike (Hønefoss):

  • Økonomi / administrasjon (30 vekttall): Sosialøkonomi, noe bedriftsøkonomi, samt matematikk, markedsføring, organisasjonsteori etc.
  • EDB/kontorfag (35 vekttall): Administrativ databehandling (ADB), EDB/IKT og kontorautomasjon
  • Pedagogikk (20 vekttall): Pedagogisk teori og praksis (ped. sem.).
  • Hovedfag (40 vekttall): Informasjonssystemer med valgblokk kontorsystemer.

Gjennom mine studier har jeg fått meg en seksårig (125 vekttall) økonomisk / administrativ (lektor) utdannelse. Ved siden av full jobb skoleåret 1995 / 1996 fullførte jeg min hovedfagsoppgave. Jeg har skrevet en avhandling om bruken av EDI (Electronic Data Interchange) innenfor norsk dagligvarehandel.

Jeg har overtatt eierskapet til domenet som tidligere ble brukt av høgskolen mens dens navn var Statens Lærerhøgskole i Handels- og Kontorfag (SLHK). Domenet har blitt anskaffet pga. ren nostalgi om studietiden. Domeneadresse:

SLHK logo
Skolens tidligere logo og adresse.

Dagens adresse til nettsiden tilhørende Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV) - campus Ringerike er:

Fra 01.01.2016 skifter visstnok min tidligere høgskole navn nok en gang. Det nye navnet blir Høgskolen/Universitetet i Sørøst-Norge (HSN) etter fusjon av høgskolene i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Fra jeg avsluttet min "karriere" som heltidsstudent høsten 1995 har jeg hatt følgende jobber:

Ønsker du mer informasjon om min utdannelse, jobb og mine interesser? Da kan du ta en kikk på min CV.

En gang i tida var jeg også liten:

BRR som liten. BRR som liten. BRR som liten.
Fotograf: Ingfrid Wium.


Interesser:

Mine viktigste interesser:

Å ha sin egen personlige hjemmeside er vel ikke så moderne lengre. Sosiale medier og blogger har vel overtatt rollen til hjemmesidene. Selv har jeg profiler på Endomondo, Facebook, Instagram, Google+, Spotify og jeg har min egen blogg. Jeg er IKKE bruker av Twitter, Snapchat, LinkedIn m. m.

Jeg har en mening om mangt og mye som blant annet kommer til uttrykk via mine nettsider, og en samlet oversikt over disse sidene finnes her.

Link til bildesamling
Trykk på bildet ovenfor for tilgang på BRR sin bildesamling og fotogalleri.
http://foto.brr.no/ eller http://bilder.brr.no/

Jeg har tilgang på Internett, TV og telefoni (abonnement Heimekjær) via fibernettet til Enivest. Som leverandør av domenepakke og webhotell benytter jeg Domeneshop. Via Internett (Skype, Facebook og e-post) holder jeg kontakten med venner og bekjente rundt forbi. En del kjekk programvare blir også lastet ned fra nettet og jeg bruker Spotify, TV 2 Sumo, YouTube, Netflix, NRK m. m.

Jeg drifter også min egen WAMP (Windows, Apache, MySQL og PHP) webserver på adressen http://web.brr.no/ / http://brr.dyndns.org/ (ikke alltid tilgjengelig). Backup / kopi av sistnevnte nettside: http://www.brr.no/webbrrno/


BRR QR kode

E-post

Nettside i hovedsak laget med hjelp av:
Laget med EditPad Lite
Denne siden ble sist oppdatert 18. desember 2016.

Internettleverandørene, Domeneshop (domene og webhotell) og Enivest (aksess), står ikke ansvarlig for innholdet på denne siden.
Ansvaret ligger helt og holdent hos sidens forfatter, Bjørn Roger Rasmussen.